Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen. Lees meer
 

Monuta uitvaartverzorger en -verzekeraar

Monuta Uitvaart is een landelijke uitvaartverzorger en -verzekeraar. Monuta heeft meer dan 87 jaar ervaring en weet daarom hoe moeilijk nabestaanden het vaak hebben na een overlijden. In een korte en emotionele periode moet veel worden geregeld. Door vooral praktische zaken uit handen te nemen, krijgen de nabestaanden de tijd en ruimte om persoonlijke keuzes te maken.

Meer informatie

Uw wensen op papier vastleggen

Monuta heeft hiervoor het formulier Uitvaartwens. Heeft u de Careyn Kaart? Monuta helpt u met het invullen van een uitvaartwensenformulier. U kunt een afspraak maken en een uitvaart consulent van Monuta informeert over de mogelijkheden en legt samen met u de wensen vast op het formulier.

MonutaBewust

MonutaBewust houdt in dat u jaarlijks informatie ontvangt over de uitvaartzorg. Tevens ontvangt u, in de vorm van een certificaat, een korting van € 250,- op de uitvaart. Als een gezinslid zich inschrijft bij MonutaBewust, kunnen alle andere gezinsleden die op hetzelfde adres wonen zich gratis inschrijven en een eigen certificaat bemachtigen. U ontvangt binnen twee weken uw waardecertificaat en heeft vanaf dat moment recht op alle voordelen van Monuta Bewust. Bij een overlijden dient u het waardecertificaat te kunnen overleggen.

Voordeel met de Careyn Kaart

Als u zich inschrijft bij Monuta Bewust ontvangt u € 250,- korting op uw uitvaart als Monuta uw uitvaart verzorgt. Voor mensen met een Careyn Kaart is een inschrijving voor het lidmaatschap van Monuta Bewust gratis. Normaal betaalt u hiervoor € 25,-.

De voordelen van MonutaBewust

  • € 250,- korting op de uitvaartnota, als uw partner of u zelf overlijdt
  • gratis magazine Eindeloos
  • gratis vastleggen van uw wensen in Monuta Uitvaartwens
  • persoonlijk advies op het gebied van uitvaartzorg
  • digitale nieuwsbrief met actuele onderwerpen
  • informatie over Monuta bij u in de buurt

Hoe te regelen? 

Bel naar Careyn Klantenservice 088 - 123 99 88 als u gebruik wenst te maken van deze service. In geval van een melding van overlijden kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week, het volgende nummer bellen: 055 - 527 42 75. Er wordt, indien gewenst, voor diezelfde dag een afspraak gemaakt.

Heeft u nog geen Careyn Kaart, maar wilt u wél gebruik maken van deze korting? Klik dan hier

Extra korting op uw uitvaartverzekering en uitvaart (Monuta) via Claessens Verzekeringen

Het is mogelijk om met de Careyn Kaart nog extra korting te ontvangen op de kosten van de uitvaart bij Monuta. Wanneer u een uitvaartverzekering afsluit bij Claessens Verzekeringen. Lees hieronder precies hoe het werkt. 

Korting op uw uitvaartzekering
Sluit u een uitvaartverzekering (kapitaal) af via Claessens Verzekeringen? Dan ontvangt u 10% korting op de advieskosten op vertoon van de Careyn Kaart.

Extra korting op uw uitvaart bij Monuta
Heeft u uw uitvaartverzekering via Claessens Verzekeringen geregeld? Dan ontvangt u 5% korting op de uitvaartkosten wanneer u de uitvaart door Monuta laat verzorgen. Op vertoon van de Careyn Kaart bij Monuta.

Hoe te regelen? 
Neem via onderstaande gegevens contact op met Claessens Verzekeringen om een afspraak te maken. Neem uw Careyn Kaart mee naar de afspraak. 

Telefoon: 06-29 31 46 46
johnclaessens@gmail.com

Werkwijze
Claessens Verzekeringen is gespecialiseerd in het verlenen van advies in verzekeringen. Ik ben geheel onafhankelijk en heb de mogelijkheid om uit meer dan 30 verschillende verzekeringsmaatschappijen voor u het beste advies samen te stellen met de gunstigste premie. In een gesprek bij u thuis breng ik uw wensen en situatie in kaart en vorm hiermee het persoonlijk advies. Deze adviezen worden gemaakt met behulp van premie berekenings- en afsluit applicaties die worden beoordeeld als beste in de markt.

Ik combineer het persoonlijk advies met de snelheid van het internet. De afgesloten verzekeringen kunt u op papier ontvangen en vaak direct online inzien.

Service
Bij Claessens Verzekeringen worden de hoogste niveaus van service in acht genomen. Contact is zowel binnen kantooruren mogelijk, als daarbuiten. Er zijn geen wachttijden of keuzemenu’s en u heeft direct de juiste persoon aan de telefoon.

Meer informatie
Kijk op http://claessens-verzekeringen.nl 

Deel deze pagina:

Deze dienst aanvragen?

Bel met Careyn Klantenservice via 088 - 123 99 88 en wij regelen het graag voor u.