Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.
 

Zwangerschapsmassage

Tijdens je zwangerschap is het fijn om je lichaam de aandacht te geven die het nodig heeft en even te ontsnappen aan de drukte van alledag. Een ontspannende zwangerschapsmassage is dan ook heerlijk om te krijgen. Je kan je hoofd lekker leegmaken en zorgt even goed voor je lijf.

Even niet praten en denken

Aanvullende informatie

In een speciale houding (onder andere zijligging met kussens) is het mogelijk om gemasseerd te worden. Deze verantwoorde massage kan verlichting en ontspanning geven aan zowel lichaam als geest. En fijn voor moeder en kind! Bovendien zorgt het voor een betere doorbloeding waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen vrij komen en zorgt het voor afvoer van overtollig vocht en afvalstoffen.

Ben je er niet aan gewend om gemasseerd te worden, dan is het wellicht een idee om kennis te maken met een rug-, nek-, schoudermassage. Misschien kun je je nog niet gelijk helemaal ontspannen, maar dat geeft niet; door je vaker te laten masseren ‘leer’ je je beter te ontspannen. Mama’s zijn dankbare gasten, alleen al op het massagebed liggen is vaak al fijn. Zo nu en dan gemasseerd worden kan ook helpen bewuster stil te staan bij jouw lichaam en lifestyle.

Voor wie

Voor zwangere vrouwen vanaf de 3e maand zwangerschap. De zwangerschapsmassage is ook zeer geschikt voor na de bevalling ter bevordering van het ontzwangeren. En heerlijk om in die drukke kraamtijd een moment voor jezelf te pakken.

Kosten & korting

Massage van 45 minuten (rug-nek-schoudermassage en benen) € 37,50
Lichaamsmassage van 60 minuten € 47,50
Royale lichaamsmassage van 90 minuten € 62,50


Bij Mama in Vorm krijg je 10% korting op de zwangerschapsmassages

Contactgegevens

Mama in Vorm
Contactpersoon: Siegrid in Vorm
Hambroeklaan 1 (1e etage)
4822 ZZ Breda
www.mamainvorm.nl
info@mamainvorm.nl
tel. 06 48639171

Mama in Vorm

Deel deze pagina: