Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen. Lees meer
 

Yoga voor 55+

Yoga voor 55-plussers is een ontspannen manier van bewegen die bij elke leeftijd past. U krijgt sterkere spieren en meer lenigheid. De rust die tijdens yoga wordt ervaren, helpt de energiebalans te herstellen. Het geeft rust in uw hoofd en werkt bloeddrukverlagend. En kan veel lichamelijke klachten zoals spanningshoofdpijn, hyperventilatie, nek- en rugklachten, verlichten en voorkomen.  
Deze cursus wordt gegeven in Brielle, Maassluis en Spijkenisse.

Beter in balans met yoga

Inhoud

In tien yoga lessen van één uur leert u zich beter ontspannen door te letten op uw ademhaling en lichaamshouding. Met een meer bewuste ademhaling en lichaamshouding kunt u zich soepeler bewegen en beter concentreren.

U oefent tijdens deze cursus in uw eigen tempo en vermogen onder leiding van de docent. Elke les eindigt met een uitgebreide ontspanningsoefening, waarna uw lichaam en geest weer volledig zijn opgeladen. De yogacursus wordt doorlopend aangeboden, waardoor u steeds opnieuw kunt inschrijven voor tien lessen.

Voor wie

Deze yogacursus is een aanrader voor 50-plussers die heerlijk willen ontspannen en fit blijven door bewust te bewegen. De cursus is geschikt voor zowel de beginnende als de meer gevorderde yogabeoefenaar. Bent u niet goed ter been? Dan kunt u gewoon meedoen. Er worden dan oefeningen op een stoel gedaan (niet mogelijk bij Summit Health, zie hieronder).

Informatie lessen

De lessen vinden plaats: bijna wekelijks
Duur per les: 1 uur

Kosten 2017

Met een Careyn Kaart doet u mee voor € 84,- per 10 lessen.
Zonder Careyn Kaart betaalt u € 105,-.

Diverse zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de cursussen, u kunt hier zelf bij uw zorgverzekeraar naar informeren.

Informatie en aanmelden

Aanmelden kan via de agenda hieronder. Selecteer de cursus van uw keuze en schrijf uw in. Ook kunt u contact met ons opnemen via tel. 088 123 99 88, het contactformulier rechts op deze pagina of via keuzepakket@careyn.nl.

Voorwaarden

 Bekijk hier de cursusvoorwaarden

Agenda

Klik op de datum om in te schrijven.

Datum
Aanvangstijd
Plaats
13:00
SPIJKENISSE
09:30
MAASSLUIS
09:30
MAASSLUIS
13:00
SPIJKENISSE
09:30
MAASSLUIS
Deel deze pagina: