Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.
 

Pilates voor 65+

Gezond en vitaal in het leven blijven staan. Pilates voor 65+ helpt u hierbij, want door te bewegen vertraagt u de processen die horen bij het ouder worden. Zo blijft u fit!

Pilates voor een fit lichaam

Afname van de conditie, botdichtheid en spiermassa horen bij het ouder worden. Bewegen remt stramheid en helpt gewrichtsbeweeggelijkheid optimaal te houden. Vooral dat laatste is van belang in het dagelijks leven. Denk bijvoorbeeld aan schoenen aantrekken of dingen pakken vanuit hoge keukenkastjes.

Naarmate we ouder worden gaan we minder bewegen. Ouderen van 55 jaar en ouder bewegen minder dan het gemiddelde in Nederland. Toch is het nooit te laat om meer te gaan bewegen! Actief en met aandacht in beweging zijn, zonder jezelf te forceren… hoe klinkt dat?

Doe daarom mee met Pilates voor 65+ en ervaar binnen enkele weken het verschil. Pilates is bijzonder geschikt voor mensen die graag fit en gezond willen blijven, maar ook als onderdeel van een revalidatieprogramma na een operatieve ingreep. De oefeningen en houdingen zorgen ervoor dat u krachtiger, flexibeler en evenwichtiger wordt.

Kenmerkend voor Pilates:
* Stimuleert lichaams- en bewegingsbewustzijn
* Traint romp stabiliteit
* B
enadrukt juiste ademhalingstechniek
* Combineert mentale focus bij het uitvoeren van oefeningen

De lessen zijn in kleine groepen. 
Je kan meedoen naar eigen niveau.

Tarieven

Losse les                                               € 12,50
10 lessen kaart                                     € 115,00
10 lessen kaart met Careyn Kaart     € 99,-

Leslocatie en tijden

Womanhood Studio
Vlamingstraat 68
2611 KZ Delft

De lessen zijn elke woensdag tussen 16:00 tot 17:00 uur.

Informatie en aanmelden

Voor meer informatie en registratie aarzelt u dan vooral niet om te bellen naar Womanhood Studio via tel. 06-2442 9995 of mail naar info@womanhoodstudio.nl. Ook kunt u kijken op www.womanhoodstudio.nl.

Deel deze pagina: