Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.
 

Klussen in en om het huis

Voor verven, behangen, montage, timmerwerkzaamheden, lampen ophangen en andere kluswerkzaamheden kunt bij Careyn Kaart terecht. De klussen worden uitgevoerd door Stichting Dienst en Werk. Zij beschikken over een betrouwbare en betaalbare klussendienst.

U kunt ook kleine woningaanpassingen laten doen zoals een wandbeugel, rolstoeldrempel, douchezitje of een verhoogde toiletpot laten plaatsen.

Meer informatie

SDW levert en plaatst de producten volgens de eisen en normen die gelden voor woningaanpassingen. Alle veiligheidsproducten van Linido / Handicare zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden gemaakt volgens NEN-EN12182 en voldoen aan de richtlijn medische hulpmiddelen 93/42/EEG. Ook de overige materialen zoals de closetcombinaties zijn goede kwaliteit.

Hier vindt u een overzicht van de materialen en prijzen voor de kleine woningaanpassingen.

Voordeel met de Careyn Kaart

Klussendienst van Stichting Klussen en Diensten € 19,50 in plaats van € 20,75 per uur per man*. De prijzen zijn exclusief materiaal en inclusief BTW.

Bij kleine woningaanpassingen krijgt u 10% korting op vastgestelde prijzen
(materiaal en arbeidsloon) exclusief voorrijkosten.

Voorrijkosten

De voorrijkosten bedragen € 19,- (per opdracht en per dag) voor Schiedam, Vlaardingen, Maassluis/Maasland en € 27,50, voor Delft, Pijnacker, Nootdorp, Midden Delftland, Westland en Hoek van Holland, Zuid-Hollandse eilanden en Breda.

* SDW komt altijd met 2 personen, dus de klus is 2x het bedrag per uur

Heeft u nog geen Careyn Kaart, maar wilt u wél gebruik maken van deze korting? Klik dan hier

Deel deze pagina:

Deze dienst aanvragen?

Bel met Careyn Klantenservice via 088 - 123 99 88 en wij regelen het graag voor u.