Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen. Lees meer
 

Maaltijden aan huis Breda

B & B Maaltijden is een maaltijdendienst die warme verse Hollandse maaltijden verzorgt voor een aantrekkelijke prijs in regio Breda. Als u niet meer voor u zelf kan of wil koken dan is een telefoontje genoeg om regelmatig een heerlijke warme maaltijd thuis bezorgd te krijgen. Ze houden natuurlijk rekening met diëten en andere eetgewoonten. Elke dag wordt er met verse producten van de beste kwaliteit gewerkt. De maaltijden worden op de volgende dagen en tijden bezorgd: maandag t/m vrijdag tussen 12:00 - 13:00 uur of tussen 17:00 - 18:00 uur in het weekend kunt u kiezen voor een magnetron maaltijd en/of een koude schotel en deze bezorgen we dan op vrijdag.

U kunt ook tijdelijk gebruik maken van B&B maaltijden dienst. Voor speciale wensen (een suikervrije, gluten vrije of bijvoorbeeld een fijngesneden maaltijd) kunt u altijd contact met ons opnemen.B&B werkt met een vast weekmenu. Vindt u een product uit het menu niet lekker? Geef dat uiterlijk voor 10.00 uur dezelfde dag aan ons door dan vervangen we het voor een alternatief.

Prijzen en voordeel met de Careyn Kaart

Voorgerecht € 1,-
Hoofdgerecht € 7,25
Nagerecht € 1,-

5% korting per maaltijd met uw Careyn Kaart

Aanvragen en meer informatie

Woont u in Breda e.o. en wilt u maaltijden bestellen of proberen van B & B Maaltijden en heeft u de Careyn Kaart? Neem dan contact op met Careyn Klantenservice via 088 – 123 99 88.

Voor meer informatie kunt u ook kijken op de website van B & B Maaltijden: www.benbmaaltijden.nl

Deel deze pagina: