Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen. Lees meer
 

Gezellige vakanties met zorg

Een leuke vakantie moet voor iedereen mogelijk zijn. Of u nu wat slechter ter been bent, zorg nodig heeft, alleen bent of graag met leeftijdsgenoten op vakantie wilt. Met de volledig verzorgde groepsvakanties van Careyn kan dat. Er is altijd zorg aanwezig en de gediplomeerde verzorgenden en verpleegkundigen helpen u graag. 

Vakanties 2017

Ook dit jaar zijn er nieuwe hotels in ons veelzijdige aanbod opgenomen, maar ook hotels waarbij de vriendelijkheid van het personeel en de gezelligheid van het hotel bij u al bekend is. De zee en het strand lopen als een rode draad door deze vakanties heen, want we hebben prachtige hotels aan de kust van Vlieland en Vlissingen geboekt en maken een cruise met de Prins Willem Alexander naar o.a. Terschelling. U verblijft in mooie 3 en 4 sterrenhotels die gelegen zijn in ons prachtige Nederland. In november is er een reis naar Winterberg om de kerst te beleven!

Klik op de vakanties hieronder om meer te lezen: 

We hebben geprobeerd alle reizen zo duidelijk mogelijk te omschrijven, mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u bellen met één van onze vriendelijke medewerkers via telefoonnummer 088 - 123 99 88. Wij helpen u graag met uw keuze.

Boeken? 

Bel direct met onze klantenservice via 088 - 123 99 88. 

Praktische informatie en deelname criteria

Kan ik ook mee met een zorgvakantie voor senioren van Careyn? Wat als ik nachtzorg nodig heb? Kan ik een annuleringsverzekering afsluiten bij Careyn? 

Het antwoord op deze vragen en meer leest u in de praktische informatie en deelname criteria.

Deel deze pagina:

Vraag hier de vakantie- en uitstapjesgids aan

Vakantiegids 2017