Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.
 

Gezellige uitstapjes met zorg

Careyn organiseert al reeds 25 jaar uitstapjes met begeleiding. Ideaal als u zelf minder mobiel bent! Of als u gewoon zin heeft in een lekker dagje weg met een gezellige groep. Bent u alleen? Er is altijd wel iemand met wie het klikt. Echtparen, vrienden of familie zijn natuurlijk ook van harte welkom. 

De uitstapjes worden gemaakt met een comfortabele touringcar. Mocht u ergens hulp bij nodig hebben, dan staat altijd één van de vrijwilligers of verpleegkundigen klaar om te helpen. Uiteraard hoeft u niet zorgbehoevend te zijn om mee te gaan. De uitstapjes zijn voor alle senioren die graag een dag op stap gaan.

Uitstapjes in 2017

Opstappen in Delft, Schiedam en Spijkenisse

Dinsdag 4 april, Dagje Giethoorn

Het uitstapje naar Giethoorn vertrekt tussen 08.00 en 09.00 uur. In De Meern is er een tussenstop voor een kopje koffie met gebak. Dan rijdt de bus via Zwolle, Hasselt, Zwartsluis naar het mooie Giethoorn. Hier volgt een smakelijk driegangen diner. Na het eten staat er een rondvaart gepland door het sprookjesdorp Giethoorn. Na de rondvaart heeft u een vrije pauze om lekker te wandelen of een bezoek te brengen aan de talrijke musea, o.a. het Gloria Maris, de Oude Aarde of de Speelman. De terugreis gaat dwars door de mooie polder. Terugkomst tussen 19.00 en 20.00 uur.

Prijzen: € 59,- p.p. (zonder Careyn Kaart € 82,-)

Woensdag 12 juli, Nationaal Park de Oosterschelde

Het grootste nationale park van Nederland, de Oosterschelde is een uniek en dynamisch natuurgebied waar duizenden vogels en planten leven. Via Rotterdam, de Haringvlietbrug en de Grevelingendam brengt de bus u naar Burghsluis voor een mooie rondvaart, tijdens laag water, op de Oosterschelde. Tijdens laag water heeft u de grootste kans om zeehonden te zien. Aan boord gebruiken we koffie met een bolus. Na de vaartocht rijden we naar Zierikzee en er is nog een vrije pauze. Dan maken we nog een mooie rondrit over Schouwen-Duiveland en rijden we door naar Stellendam voor het diner. Vertrek tussen 8.30 en 9.45 uur. Thuiskomst tussen 19.30 en 20.30 uur.

Prijzen: € 59,- p.p. (zonder Careyn Kaart € 82,-)

Donderdag 21 sep, Haventour Rotterdam

Een boeiende en afwisselende geheel verzorgde dagtocht langs de hoogtepunten van Rotterdam.  De havengids ontvangt ons in het beste havencafé van Rotterdam ‘DE BALLENTENT’. U beleeft de haven tijdens een rondvaart door de Europoort onder begeleiding van een gids. De vaarroute via Hoek van Holland, het Beerkanaal, de Yangtzehaven richting  de Maasvlakte dan naar de Pistoolhaven waar de bus weer op ons staat te wachten. Op zijn Rotterdams sluiten we af bij de Stormvogel in Oostvoorne, daar wordt voor u een echt Captains Diner geserveerd. Vertrek tussen 8.45 en 9.45 uur. Aankomst tussen 18.45 en 19.45 uur.

Prijzen: € 59,- p.p. (zonder Careyn Kaart € 82,-)

Opstappen in Maarssen, Utrecht en Woerden

Donderdag 20 april, Bloesembuffetcruise

Vanaf de opstapplaats vertrekt de bus richting Leerdam voor een 3 uur durende vaartocht over de Linge. De tocht gaat door de Betuwe langs pittoreske dorpjes en schitterende natuurgebieden. Vooral in de tijd van de bloesem is de rivier op zijn mooist. Tijdens de vaartocht geniet u van een smaakvol buffet met koude en warme gerechten. Tijdens de maaltijd kunt u heerlijk van de omgeving genieten. Na de tocht meren we af in Leerdam, waarna we terugrijden naar de diverse opstapplaatsen. Vertrek tussen 9.45 en 11.00 uur.
Thuiskomst tussen 16.00 en 17.00 uur.

Prijzen: € 59,- p.p. (zonder Careyn Kaart € 82,-)

Dinsdag 25 juli,
Nationaal Park De Weerribben

Het dorpje Ossenzijl is ontstaan in de 18e eeuw. Door het turfsteken in het oude veengebied zijn de weerribben ontstaan. Met slootjes en vaarten te midden van
een ongerepte flora en fauna. De bus rijdt naar De Meern voor koffie met gebak. Vervolgens via Zwolle en Steenwijk naar Ossenzijl. Hier nuttigen wij een warme maaltijd. Vervolgens brengen we een bezoek aan het Bezoekerscentrum “De Weerribben” waarna een interessante rondvaart volgt. Aan boord wordt thee met cake geserveerd. Vertrek tussen 8.00 en 9.15 uur.
Thuiskomst tussen 18.15 en 19.15 uur.

Prijzen: € 59,- p.p. (zonder Careyn Kaart € 82,-)

Woensdag 11 oktober, Bingo op de Veluwe

Vanaf de opstapplaatsen rijdt de bus rechtstreeks naar Harskamp op de Veluwe. Hier wordt u ontvangen met koffie en gebak. Aansluitend volgt een mooie rondrit over de Veluwe. Als we terugkeren in Harskamp staat een goed verzorgd diner voor u klaar. Na de maaltijd spelen we de SUPERBINGO met mooie prijzen en
geschenken. We spelen maar liefst 5 rondes bingo met 3 prijzen per ronde. Na de bingo rijden we huiswaarts naar de diverse opstapplaatsen. Vertrek tussen 8.15 en 9.15 uur. Thuiskomst tussen 17.30 en 18.30 uur.

Prijzen: € 59,- p.p. (zonder Careyn Kaart € 82,-)

Opstappen in Breda

Woensdag 12 april, Kaasboerderij en
Chocolade atelier van Noppen

Op de kaasboerderij wordt u verwelkomd met een kopje koffie of thee en een Goudse stroopwafel. We zien een videopresentatie en maken een wandeling over de boerderij. Lekker kaas proeven en een bezoekje brengen aan de winkel. We nuttigen een koffietafel bij de Klok in Kinderdijk, gezellig tussen de molens. Tot slot gaan we naar Chocolatier van Noppen waar verteld wordt waar chocolade vandaan komt. U kunt zien hoe het verwerkt wordt tot de prachtigste creaties en er kan uiteraard geproefd worden! Vertrek 9.15 uur.
Thuiskomst 17.45 uur.

Prijzen: € 59,- p.p. (zonder Careyn Kaart € 82,-)

Dinsdag 18 juli,
Een heerlijke dag aan de kust

U bent te gast bij strandpaviljoen Struin te Schoorl.
Op de mooiste plek aan de Hollandse kust wordt u ontvangen met koffie en gebak. Door de verhoogde ligging kunt u het hele strand afkijken tot aan
IJmuiden. Rechts ligt de Hondsbossche Zeewering en het weidse achterliggende polderlandschap. Aansluitend maakt u een unieke tocht met een zonnetrein door het breedste en hoogste duingebied van Nederland, de Hondsbossche en Schoorlse duinen. Na de rondrit staat de lunch voor u klaar. Na een vrije pauze rijden we een mooie route door het Kennemerland terug naar Breda. Vertrek 9.15 uur. Thuiskomst 18.00 uur.

Prijzen: € 59,- p.p. (zonder Careyn Kaart € 82,-)

Donderdag 19 oktober, Herfst op de Vecht met stamppottenbuffet

In Maarssen gaat u aan boord voor een mooie rondvaart over de Vecht langs statige buitenhuizen, mooie theekoepels en indrukwekkende natuur richting Loenen. Tijdens de rondvaart vertelt de kapitein interessante feiten over de bezienswaardigheden en kunnen we genieten van een stamppottenbuffet van boerenkool, zuurkool en hutspot. We sluiten de vaartocht af met een lekker kopje koffie of thee waarna we weer huiswaarts gaan. Vertrek 10.30 uur. Thuiskomst 17.15 uur.

Prijzen: € 59,- p.p. (zonder Careyn Kaart € 82,-)

Aanmelden 

Wilt u gezellig mee met Careyn op één van de leuke dagjes uit? U kunt zich aanmelden voor een uitstapje via Careyn Klantenservice 088 - 123 99 88. 

Voorwaarden

  • Wijzigingen voorbehouden.
  • Opstapplaatsen afhankelijk van het aantal deelnemers per opstapplaats.
  • Bij onvoldoende deelnemers gaat de dagtocht niet door. 

Annuleringsvoorwaarden

  • Annulering dient altijd schriftelijk of per e-mail te geschieden. 
  • Tot 4 weken voor de datum van de dagtocht kosteloos.
  • Tot 2 weken voor de datum van de dagtocht € 25,- administratiekosten.
  • 1 week voor de datum van de dagtocht het volledige bedrag.
Deel deze pagina:

Vraag hier de vakantie- en uitstapjesgids aan

Vakantiegids 2017

Rondvaart door de Biesbosch!
(zonder zorgbegeleiding)

zilvermeeuw