Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen. Lees meer
 

Babygebaren (regio Breda)

Vanaf zes maanden kunnen baby’s betekenisvolle gebaren leren en daarmee behoeften en gevoelens duidelijk maken. Baby’s willen namelijk niet alleen graag laten weten wanneer ze honger of een vieze luier hebben, maar ook delen wat ze voelen en zien. Met deze cursus leert u op een leuke, speelse en gezellige manier met uw baby te communiceren. Hierdoor kunt u elkaar beter leren begrijpen.

Ook leuk om samen met je partner,
oppas, (schoon)ouders of vriend(inn)en te doen!

Inhoud

De cursus babygebaren geeft u een diepgaande kijk in het babygebarenprogramma. U leert waardevolle technieken om de communicatie- en taalontwikkeling van uw kind te stimuleren.

Babygebaren: Goed voor de onderlinge band en de taalontwikkeling

Ruim voordat het spraakorgaan van een baby geschikt is om te praten, zijn de hersenen en de grove motoriek al genoeg ontwikkeld om te kunnen gebaren. Als een baby merkt dat het wordt begrepen, neemt ook het zelfvertrouwen toe. Hierdoor heeft een baby minder frustraties en de band tussen u en uw kind versterkt. Ook ontwikkelt het kindje een goed gevoel voor taal. Doordat de baby namelijk al met gebarentaal leert dat worden of gebaren gekoppeld zijn aan acties, gevoelens en voorwerpen zal deze makkelijker en/of eerder leren praten.

Voor wie

Meestal komen de ouders/opvoeders samen naar de cursus. Wanneer dat niet mogelijk is, kan iemand die nauw betrokken is bij de zorg voor uw kind, zoals de oppas of een opa of oma meekomen. In principe wordt er gerekend op de komst van twee volwassenen en eventueel uw baby.

Duur

Aantal bijeenkomsten: 3
Duur per bijeenkomst: 1,5 uur

Kosten

U ontvangt 10% korting op de cursussen + een exemplaar van het boekje ’Babygebaren, de eerste woordjes’.

Lokatie Breda en omgeving

Babygebaren Breda
Docente: Nicolette van Empel
E-mail nicolette@babygebaren-breda.nl
Internet www.babygebaren-breda.nl

Deel deze pagina: