Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen. Lees meer
 

Piekerstop

Piekert u zich soms suf? Voelt u zich gestrest? Slaapt u slecht? U kunt hier bij geholpen worden. De cursus Piekerstop helpt u hierbij.

Stop met piekeren!

Aanvullende informatie

U piekert niet voor niets. Blijkbaar zijn er zaken in uw leven die aandacht willen. Geef het die aandacht. Maar dan wel op het tijdstip dat u uitkiest.

U start met het beïnvloeden van wanneer en hoelang u piekert. Daarbij leert u de piekerstop om te kunnen stoppen met piekeren op de ogenblikken dat u niet wilt piekeren. Stoppen met piekeren is een vaardigheid die u kunt leren en waar u beter in kunt worden.

U leert meer te denken aan wat wél goed is in uw leven. Het zorgt dat u zich beter voelt, meer zelfvertrouwen hebt en minder aandacht hebt voor de piekergedachten. Ook helpt het om beter te slapen, te ontspannen, omgaan met moeilijke situaties, en u hebt minder last van uitstelgedrag.

Piekeraars stellen vaak hoge eisen aan zichzelf. Dat mag, als het haalbaar en reëel blijft. Onhaalbare eisen zorgen voor onnodige spanning en leidt tot falen en lager zelfvertrouwen.

We hebben allemaal onze eigen manier van gedachten die negatief uitwerken. Te hoge eisen stellen, doemdenken, moeten . . . En niemand staat altijd in de langste rij bij Albert Heijn. En de gedachte "iedereen moet me aardig vinden" zal ook niet haalbaar zijn. 

Dit soort gedachten zit ook in je piekeren. Gelukkig kunt u deze gedachten leren herkennen en aanpassen. U blijft hetzelfde mens, u blijft hetzelfde willen. U haalt alleen het té er vanaf.

De theorie van Piekerstop is kort en krachtig. Het gaat om het toepassen in de praktijk. Hoe u de theorie toepast in uw eigen leven? Daar krijgt u de individuele coaching voor.

Hoe ziet de cursus eruit

Piekerstop is een internetcursus met e-mailbegeleiding waarin u leert hoe u met uw piekergedrag omgaat en het kan veranderen. Uw coach is een ervaren docent en psycholoog.

De cursus bestaat uit 4 lessen die u per e-mail krijgt toegestuurd. U leest de theorie, maakt de opdrachten en vult dit aan met uw eigen vragen. Vervolgens mailt u uw coach en krijgt u persoonlijke feedback op uw opdrachten en vragen.

Samengevat:

  • lessen via email toegestuurd
  • persoonlijke email-coaching met feedback en tips
  • individuele uitleg over het toepassen in uw leven
  • Een steun in de rug
  • huiswerkbegeleiding
  • 6 weken, 3 uur per week
  • snel en effectief

Voordeel met de Careyn Kaart 2017

Met uw Careyn Kaart krijgt u € 40,- korting op de cursus. U betaalt dan slechts € 139,- in plaats van € 179,-.

Aanmelden voor de cursus

Neem contact op met piekerstop via:
www.piekerstop.nl of coach@ziggo.nl
Om korting te krijgen, dient u uw Careyn Kaartnummer door te geven.

Deel deze pagina: