Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.
 

Oosterse massage

U leert een complete Ayurvedische massage Onder begeleiding van een docent en door met elkaar te oefenen leert u een complete Ayurvedische massage uit te voeren aangepast op het lichaamstype. Bovendien leert u te werken met warme kruidenolie. De combinatie van massagetechnieken en drukpuntenstimulatie werkt niet alleen op uw spieren maar ook op uw energiesysteem en geeft een diepe ontspanning.

Tip: Volg de cursus samen met uw partner,
vriend of vriendin!

Aanvullende informatie

Tijdens de cursus wordt er gewerkt met de Ayurvedische massagemethode die huid en spieren laat ontspannen. U krijgt onder meer de acupressuurpunten van de rug, schouders, nek en kuit uitgelegd. Daarnaast ontvangt u informatie over voetreflexzone en bindweefsel. Er wordt gewerkt op een mat en een massagetafel en met warme massageolie. Elke bijeenkomst masseren deelnemers zélf en worden ze gemasseerd.

Voor wie?
De cursus is bedoeld voor iedereen die op verantwoorde wijze een partner, vriend of kennis een ontspannende massage wil geven en niet geschikt voor mensen met lichamelijke gezondheidsproblemen. De cursus kan individueel of als paar worden gevolgd. Let op: deze cursus is recreatief en leidt niet op tot professioneel masseur!

Cursusduur & kosten 2017

Aantal bijeenkomsten: 6
Duur per bijeenkomst: 2 uur

Met de Careyn Kaart kunt u meedoen voor € 149,-.
Zonder Careyn kaart betaalt u € 189,-.

Diverse zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de cursus, u kunt hier zelf bij uw zorgverzekeraar naar informeren. 

Aanmelden

Aanmelden kan via de agenda hieronder. Selecteer de cursus van uw keuze en schrijf uw in. Ook kunt u contact met ons opnemen via tel. 088 123 99 88 of keuzepakket@careyn.nl.

Voorwaarden

Bekijk hier de cursusvoorwaarden

Agenda

Klik op de datum om in te schrijven.

Datum
Aanvangstijd
Plaats
Deel deze pagina:

Met deelname aan deze cursus kunt u Floreynen sparen


logo klein