Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen. Lees meer
 

Nieuw: uitstapjes Amsterdam met 40% korting

Body Worlds, Schiphol behind the Scenes en rondvaart door de grachten. 

Body Worlds

Ontdek de wonderen van het menselijk lichaam. Vind het geluk in het anatomiemuseum BODY WORLDS in hartje Amsterdam! BODY WORLDS: The Happiness Project is een permanente tentoonstelling die laat zien wat ons gelukkig maakt en wat het effect hiervan is op onze gezondheid. BODY WORLDS is een fascinerend en leerzaam museum, met meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen.

Normale prijs: volwassene € 20,-, kinderen: € 14,-
Careyn Kaart prijs: volwassene € 12,-, kinderen € 8,40

Toon je Careyn Kaart aan de kassa van Body Worlds voor de korting op entreetickets.

Schiphol behind the Scenes

Heb je altijd al willen weten hoe onze luchthaven werkt? Je hoeft niet te vliegen om te ervaren dat er op de luchthaven veel gebeurt. Schiphol is feitelijk een stad in het klein. Zou je deze stad van heel dichtbij willen beleven? Dat kan, met Schiphol Behind the Scenes. Dat buiten/om de luchthaven veel gebeurt, laat de Schiphol Behind the Scenes tour zien. Deze multimedia tour geeft je een kijkje achter de schermen van de luchthaven en is een ware beleving. Beleef Schiphol van heel dichtbij! 

Normale prijs: volwassene € 15,50 , kinderen: € 7,75
Careyn Kaart prijs: volwassene € 9,30, kinderen € 4,65

Klik hier om gebruik te maken van de korting (tickets dienen van tevoren gereserveerd te worden via de website van Schiphol behind the Scenes)

Rondvaart Amsterdamse grachten

Op deze 1 uur durende rondvaart zult u worden verleid door de schoonheid van de Amsterdamse grachten. De comfortabele rondvaartboot vervoert u over de in de Gouden eeuw gegraven grachten, welke sinds 2010 erkend zijn als UNESCO Werelderfgoed. U zult u verbazen over de architectuur van de imposante grachtenhuizen en pakhuizen. Verder zult u kennis maken met de belangrijkste bezienswaardigheden die Amsterdam rijk is.  Zo zult u onder andere over de Amstel, langs de bekende Magere brug en het wereldberoemde Anne Frank huis varen. Vanaf het water bekeken is de Westerkerk mogelijk nog fotogenieker dan vanaf straat niveau. Uw bezoek aan Amsterdam is pas compleet wanneer u de stad vanaf het water hebt beleefd.

Normale prijs: volwassene € 16,-, kinderen € 10, -
Careyn Kaart prijs: volwassene € 9,60, kinderen € 6, -

Toon uw Careyn Kaart aan de kassa van Rederij Lovers voor de korting op entreetickets. Op onderstaand adres kunt u opstappen voor de rondvaart:

Rederij Lovers
Prins Hendrikkade 25
1012 TM Amsterdam

Deel deze pagina: