Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen. Lees meer
 

Beterlopenwinkel (schoenen)

Soms is het lastig om goede en mooie schoenen te vinden. Zeker als u snel last heeft van uw voeten. De Beterlopenwinkel biedt een gevarieerde, modieuze en betaalbare collectie pasvormschoenen. Met uw Careyn Kaart ontvangt u 10% korting in de winkel! Én u kunt de Beterlopenwinkel gratis aan huis laten komen.

Voor de diabetische of reumatische voet zijn er de zogeheten 'meerekschoenen' en elastische pantoffels. Deze passen zich aan uw voet aan en voelen daardoor zeer comfortabel.

Award ‘Beste schoenenwinkel’ voor het vierde jaar op rij uitgereikt aan de Beterlopenwinkel! Bekijk hier het hele artikel 

Actie Beterlopenwinkel 20% extra korting op Solidus dames laars

Dameslaarsje

Solidus dames laarsje met rits, bruin suède leer, model Mary, wijdte M. Voor de zeer brede voet, gevoerd met echte lamswol voor lekkere warme voeten met een uitneembaar voetbed.

De prijs van de vachtboottee is € 239,95. Nu met uw Careyn Kaart boven op de 10% korting die u al krijgt nog eens 20% extra korting op de aanschaf van de Solidus vachtboottee. 

Meer informatie

Tap Speciaal Schoenen
De Beterlopenwinkels van Tap Speciaal Schoenen, zijn erkend podopoint leverancier en gespecialiseerd in comfortschoeisel van merken als Ara, Helioform, Solidus, Ortho en Picardi. Damesmaten gaan van maat 34 t/m 44. Herenmaten van maat 38 t/m 48.

Steunzolen
De schoenen zijn ook geschikt voor steunzolen en kunnen in sommige gevallen ook maatschoenen vervangen.

Diabetische en reumatische voeten
Daarnaast heeft Tap wijdtematen (C t/m M) en speciaal naadloze modellen voor diabetische en reumatische voeten. Surf ook eens naar www.tap-speciaal-schoenen.nl

Vergoedingen
Heeft u een verwijzing van de huisarts naar de register podoloog? Dan levert Tap Speciaal Schoenen de schoenen via het podo point vergoedingssysteem.

Adressen Beter Lopen Winkels 

  • Laan van Waterings Veld 73 in Den Haag
  • Splinterlaan 158 in Leiderdorp
  • Koningin Wilhelminalaan 497 in Groenekan

Kijk voor meer informatie op www.beterlopenwinkel.nl 

Voordeel met de Careyn Kaart 

10% korting op de winkelprijs. De schoenprijzen zijn vanaf € 100,- per paar.  
Het is ook mogelijk om Tap Speciaal Schoenen aan huis te laten komen, dan betaalt u met uw Careyn Kaart geen voorrijkosten. 

Show your card
U kunt van de korting gebruik maken door uw Careyn Kaart in de winkel te tonen. De winkelier kan hierbij om uw legitimatie vragen. 

Heeft u nog geen Careyn Kaart, maar wilt u wél gebruik maken van deze korting? Klik dan hier

Deel deze pagina:

Award voor Beterlopenwinkel!

De Beterlopenwinkel wint voor de 4e keer op rij de award voor beste schoenenwinkel.