Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen. Lees meer
 

Beter Horen

Met ruim 250 eigen winkels en serviceadressen bij de betere opticiens in Nederland is Beter Horen altijd in de buurt. En omdat er nauw wordt samengewerkt met KNO-artsen, audiologische centra en zorgverzekeraars, bent u altijd verzekerd van een goed advies. Zo is Beter Horen: altijd de beste kwaliteit.

Wil u liever dat de gehoorspecialist van Beter Horen bij u aan huis komt? Lees hier meer, met de Careyn Kaart betaalt u geen voorrijkosten van € 30,- 

Meer informatie

Een audicien van Beter Horen is vakkundig opgeleid en StAr-gecertificeerd. Aan de hand van de definitieve diagnose zal de audicien voor u het beste hoortoetoestel adviseren. Ook kan hij advies geven over de mogelijke vergoedingen die uw zorgverzekering voor de betreffende gehoorapparaten wil bijdragen. Samen met de audicien kunt u zodoende een gedegen keuze maken voor een hoortoestel dat perfect aansluit op uw wensen, situatie en budget. Het brede assortiment A-merken bij Beter Horen garandeert dat ook u weer van geluid kunt genieten zoals u dat wilt.

Wat betaal ik in 2018 voor een hoortoestel?
De zorgverzekeraar vergoedt 75% van de kosten van uw hoortoestel en u betaalt zelf een eigen bijdrage van 25%. Deze eigen bijdrage wordt mogelijk nog voor een deel of zelfs volledig vergoed als u een aanvullende zorgverzekering heeft. Op www.beterhoren.nl vindt u wat uw eigen bijdrage zal zijn voor één of twee hoortoestellen. Dat doet u door uw zorgverzekeraar te selecteren en uw eventuele aanvullende verzekering. In het overzicht ziet u dan de eigen bijdrage per hoortoestelcategorie.

Beter Horen heeft contracten met alle zorgverzekeraars voor alle vijf hoortoestelcategorieën. Voor welke categorie hoortoestellen u in aanmerking komt wordt bepaald door het hoorprotocol en is afhankelijk van de hoortest en een vragenlijst die u in de winkel invult.

Kijk voor meer informatie over Beter Horen op www.beterhoren.nl

Voordeel met de Careyn Kaart

Voordelen op vertoon van de Careyn Kaart in de winkel (niet i.c.m. andere aanbiedingen):

  • 10% korting op batterijen, zwemstukjes en gehoorbeschermers.

Ook biedt Beter Horen altijd:

  • Gratis gehoortest (dit duurt 20 minuten)
  • Gratis oriënterend voorlichtingsgesprek (dit duurt 30 minuten)
  • Gratis proefperiode (geldt bij alle hoorwinkels)
  • Gratis vijf jaar service en nazorg (inbegrepen bij hoortoestel)
  • Gratis informatieboekje 'Eén en al oor' 
  • Gratis handige online calculator om eigen bijdrage te berekenen

Beter Horen winkel

Kijk voor een winkel bij u in de buurt op
www.beterhoren.nl/vind-een-winkel

Deel deze pagina: