Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen. Lees meer
 

Ik ben mantelzorger

Zorgen voor een ander. Voor de meeste mensen de normaalste zaak van de wereld. Mantelzorger zijn is intensief en vraagt veel organisatievermogen. Om u en de persoon voor wie u zorgt te ondersteunen, biedt CareynPlus diverse diensten en producten aan huis. Met de Careyn Kaart kunnen wij u helpen met het aanvragen van de door u gewenste dienst en krijgt u korting. 

Wij werken momenteel hard aan een nieuwe website. Op deze website kunt u straks uitgebreide informatie over mantelzorg. Houdt daarom deze website regelmatig in de gaten.

 

Mantelzorgondersteuning

Wordt de zorg voor uw partner/vader/moeder/familielid u soms teveel? De Mantelaar kan verlichting bieden. Mantelaar koppelt medische studenten aan ouderen om er - samen met familie en andere verzorgers – voor te zorgen dat mensen langer thuis kunnen wonen en de kwaliteit van leven verbetert. Mantelaar vindt een goede balans tussen persoonlijke verzorging en persoonlijke aandacht belangrijk. Naast het verrichten van lichte zorgtaken en hulp bij praktische zaken is er tijd voor een kop koffie, een praatje of een wandeling. De zorg van Mantelaar is aanvullend op de reguliere zorg van Careyn en is zonder indicatie te verkrijgen. Lees meer 

Cursussen

Er zijn diverse online en betaalbare cursussen die u op de tijd die u het beste uitkomt, kunt volgen. Bekijk eens de volgende cursussen:

Goed geregeld

Auto-, motor, bromfiets- en fietsverzekering
Inboedel- en opstalverzekering
Zorgverzekeringen

Gratis hulpmiddelen

Met uw Careyn Kaart leent u altijd gratis (loop)hulpmiddelen bij de Medipoint | Careyn winkels. Veel (loop)hulpmiddelen worden sinds 2013 niet meer vergoed vanuit de AWBZ. Met uw Careyn Kaart kunt u deze toch nog kosteloos lenen. Lees hier meer informatie over het lenen van (loop)hulpmiddelen.

Hulp in en om huis

Het huis op orde houden vergt veel tijd. En met de beperkte of het volledig wegvallen van de huishoudelijke hulp vanuit de gemeente, komt er vaak veel op u af. Met uw Careyn Kaart kunt u alles in en om het huis op orde houden.

Grote schoonmaak
Huishoudelijke hulp
Klussendienst
Matrasreiniging
Tapijt- en meubelreiniging
Tuinonderhoud
Verhuisservice
Was-, stoom- en strijkservice

Persoonlijke verzorging aan huis

Voor de persoon voor wie u zorgt of voor uzelf, omdat uw tijd toch al zo beperkt is. En met uw Careyn Kaart ontvangt u altijd korting.

Gehoorspecialist
Kapper
Kledingvermaakservice
Maaltijden aan huis
Opticien
Pedicure
Pruiken
(aangepaste) Schoenen

Thuiszorgwinkels

In de Medipoint I Careyn winkels kunt u terecht voor het lenen, huren of kopen van zorg- en comforthulpmiddelen. Op vertoon op uw Careyn Kaart ontvangt u korting op een zeer uitgebreid assortiment.  Lees hier meer informatie over de Thuiszorgwinkels.

Vakanties & dagtochten met zorg(begeleiding)

Careyn organiseert diverse geheel verzorgde (betaalbare) dagtochten en vakanties met zorgbegeleiding. Voor deelnemers die zorg behoeven, maar ook voor familieleden of vrienden die graag mee gaan.  Kijk snel voor het aanbod. 

Vergoedingen

Wist u dat u via diverse zorgverzekeraars bij de aanvullende verzekering een bepaalde vergoeding kunt ontvangen voor een mantelzorgmakelaar of vervangende mantelzorger? Hier vindt u een overzicht van alle vergoedingen 2016 door zorgverzekeraars.

Veel gemeenten vergoeden gedeeltelijk of volledige parkeerkosten van mantelzorgers of de huishoudelijke hulp. Informeer eens bij uw gemeente.

Veiligheid

Het familielid of de kennis voor wie u zorgt veilig thuis achter laten, als u de deur uit gaat is belangrijk. De onderstaande diensten kunnen u hierbij helpen.

Personenalarmering
Woningaanpassingen
Woningbeveiliging 

Deel deze pagina: