Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen. Lees meer
 

Zwangerschapsmassage

Tijdens je zwangerschap is het fijn om je lichaam de aandacht te geven die het nodig heeft en even te ontsnappen aan de drukte van alledag. Een ontspannende zwangerschapsmassage is dan ook heerlijk om te krijgen. Je kan je hoofd lekker leegmaken en zorgt even goed voor je lijf.

Even niet praten en denken

Breda

In een speciale houding (onder andere zijligging met kussens) is het mogelijk om gemasseerd te worden. Deze verantwoorde massage kan verlichting en ontspanning geven aan zowel lichaam als geest. En fijn voor moeder en kind! Bovendien zorgt het voor een betere doorbloeding waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen vrij komen en zorgt het voor afvoer van overtollig vocht en afvalstoffen.

Ben je er niet aan gewend om gemasseerd te worden, dan is het wellicht een idee om kennis te maken met een rug-, nek-, schoudermassage. Misschien kun je je nog niet gelijk helemaal ontspannen, maar dat geeft niet; door je vaker te laten masseren ‘leer’ je je beter te ontspannen. Mama’s zijn dankbare gasten, alleen al op het massagebed liggen is vaak al fijn. Zo nu en dan gemasseerd worden kan ook helpen bewuster stil te staan bij jouw lichaam en lifestyle.

Voor wie
Voor zwangere vrouwen vanaf de 3e maand zwangerschap. De zwangerschapsmassage is ook zeer geschikt voor na de bevalling ter bevordering van het ontzwangeren. En heerlijk om in die drukke kraamtijd een moment voor jezelf te pakken.

Kosten & korting
Massage van 45 minuten (rug-nek-schoudermassage en benen) € 37,50
Lichaamsmassage van 60 minuten € 47,50
Royale lichaamsmassage van 90 minuten € 62,50

Bij Mama in Vorm krijg je 10% korting op de zwangerschapsmassages

Contactgegevens
Mama in Vorm
Contactpersoon: Siegrid in Vorm
Hambroeklaan 1 (1e etage)
4822 ZZ Breda
www.mamainvorm.nl
info@mamainvorm.nl
tel. 06 48639171 

 

Maarssen

De zwangerschap is een hele mooie en bijzondere periode waarin er veel veranderingen plaatsvinden in je lichaam. Je krijgt te maken met veel emotionele veranderingen, maar ook natuurlijk met veel lichamelijke veranderingen. Beiden hebben ook invloed op de gezondheid van je kindje. Massage kan tijdens je zwangerschap een goede ondersteuning zijn voor vermoeide en pijnlijk spieren. Daarnaast is het natuurlijk ook een heerlijke ontspanning.

Zwangerschapsmassage kan gegeven worden na het eerste trimester van de zwangerschap, dus vanaf 3 maanden zwangerschap. De massage kan ook na de bevalling gegeven worden om even een heerlijk momentje voor jezelf te hebben!

Kosten
30 min: €30,-
60 min: €60,-

Careyn kaart houders krijgen 10% korting op de zwangerschapsmassage.

Wanneer er na de zwangerschapsmassage ook babymassage wordt gevolgd krijg je 15% korting op de babymassage.

Contactgegevens
Praktijk voor Fysiotherapie Willianne Veen
Contactpersoon: Willianne Veen
Kennedylaan 30
3601 VG Maarssen
0623611710
www.fysioveen.nl
info@fysioveen.nl

Deel deze pagina: