Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen. Lees meer
 

GRATIS uitleen hulpmiddelen!

Zoals u wellicht weet, wordt het lenen van (loop)hulpmiddelen zoals krukken sinds 2013 niet meer vergoed. Maar voor u als houder van de Careyn Kaart wel! Careyn Kaart en Medipoint|Careyn bieden u zo’n 45 artikelen, waaronder de kleine loophulpmiddelen, gratis aan! U kunt deze lenen zonder vergoeding.

Meer informatie

Hoe kunt u de hulpmiddelen regelen?

U kunt uw hulpmiddel afhalen bij één van de Medipoint | Careyn winkels. Voor een compleet overzicht van de uitleenpunten kunt u kijken op website van Medipoint | Careyn of bellen met Careyn Klantenservice op telefoonnummer 088 - 123 99 88 (lokaal tarief). Indien het hulpmiddel te groot is om zelf mee te nemen, is er de mogelijkheid dat Medipoint | Careyn deze tegen een vergoeding van € 7,50 bij u thuis bezorgt.

Hulpmiddelen met indicatie

Voor sommige hulpmiddelen heeft u een indicatie nodig. Medipoint | Careyn zal deze indicatie voor u verzorgen. Zodra u de indicatie van Medipoint | Careyn heeft ontvangen, mag u het (loop)hulpmiddel ongeacht welke zorgverzekering u heeft, gratis lenen! Bij een indicatie worden geen bezorgkosten in rekening gebracht.

Heeft u vragen over de indicering?

Neem contact op met Medipoint | Careyn op telefoonnummer 088-10 20 100.

Hulpmiddelen thuis laten bezorgen

Indien u niet in de gelegenheid bent hulpmiddelen op te halen dan is er de mogelijkheid uw hulpmiddelen thuis te laten bezorgen door Medipoint | Careyn. Hulpmiddelen welke worden vergoed door uw zorgverzekeraar worden kosteloos bij u thuis bezorgd. Indien u alleen een loophulpmiddel thuisbezorgd wil hebben dan worden er bezorg- ophaalkosten in rekening gebracht. De bezorgkosten bedragen € 7,50,-. Indien u vergoede hulpmiddelen bestelt en daar ook een loophulpmiddel bij bestelt dan worden er geen bezorgkosten in rekening gebracht.

Voordeel met de Careyn Kaart

U kunt op vertoon van uw Careyn Kaart de (loop)hulpmiddelen gratis lenen. Er zit wel een maximum aan de leentijd. 

Heeft u nog geen Careyn Kaart, maar wilt u wél gratis hulpmiddelen lenen? Klik dan hier

Deel deze pagina: