Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen. Lees meer
 

Stoppen met roken

Prostop helpt u stoppen met roken. Met behulp van moderne softlasertherapie worden drukpunten op het lichaam behandeld. Dit neutraliseert de lichamelijk behoefte aan nicotine en beperkt ontwenningsverschijnselen en gewichtstoename tot een minimum. Ook bieden zij persoonlijke begeleiding om u te helpen stoppen. Welke methode is voor u het meest geschikt? Doe de Motivatietest en kom erachter.

 Gemakkelijk stoppen met roken?
Het kan met lasertherapie!

Doe nu de motivatietest!

Ontdek hoe gemotiveerd u zelf bent om te stoppen met roken. 

Meer informatie

Rookvrij binnen één uur met Prostop lasertherapie

Prostop is een landelijk opererende professionele organisatie die mensen helpt bij het stoppen met roken. Prostop is sinds 1996 actief en heeft meer dan 35 praktijken in Nederland (óók bij u in de buurt!). Het slagingsresultaat van de behandeling van Prostop is uitzonderlijk hoog.

Hoe werkt het?

Met behulp van moderne softlasertherapie worden drukpunten op het lichaam behandeld. Dit neutraliseert de lichamelijk behoefte aan nicotine en beperkt ontwenningsverschijnselen en gewichtstoename tot een minimum.

Lasertherapie bestaat uit twee delen: een stopadviesgesprek en laserbehandeling. Die vermindert de nicotinebehoefte zo sterk dat zelfs de meest verstokte roker snel, veilig en pijnloos kan stoppen met roken.

Gratis nabehandeling

Bij Prostop kunt u binnen 6 maanden na de laserbehandeling gratis een nabehandeling krijgen. Deze vindt plaats op de locatie waar u bent geweest voor de eerste behandeling en duurt 30 minuten. Voor de laserbehandeling kunt u terecht in Breda, Den Haag, Schiedam of Utrecht.

Persoonlijke- en/of telefonische coaching van Medipro

Begeleiding bij het stoppen met roken door een ervaren coach vergroot de kans op succes tot wel 10 keer! Deze begeleiding wordt vergoed vanuit het basispakket van uw zorgverzekering.

Voordeel met de Careyn Kaart

10% korting op de lasertherapie, € 202,50 (normaal € 225,-)

De meeste zorgverzekeraars erkennen en vergoeden (een deel van) de Prostop lasertherapie vanuit het aanvullende pakket. Prostop heeft hierover afspraken gemaakt met de desbetreffende zorgverzekeraars.

U kunt gebruik maken van de korting door uw Careyn Kaart nummer te vermelden bij het maken van een afspraak. Dit kunt u doen via www.prostop.nl/careyn of bel 088 - 786 77 01.

Heeft u nog geen Careyn Kaart, maar wilt u wél gebruik maken van deze korting? Klik dan hier

Locaties & aanmelden 

Voor meer informatie en aanmelden ga naar www.prostop.nl/careyn of bel 088 - 786 77 01.

Locaties

Paulusstraat 2
4834 WS Breda

Wenenweg 3
2548 TX Den Haag

Warande 145
3116 CE Schiedam

Deel deze pagina: