Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen. Lees meer
 

Reactiveringszwemmen

Reactiveringszwemmen is zeer geschikt voor mensen die moeilijk kunnen bewegen. Het warme water ontspant de spieren en zorgt ervoor dat de oefeningen goed uit te voeren zijn. Het is een prettige manier om uw conditie te verbeteren. Reactiveringszwemmen is ook zeer geschikt voor mensen met vormen van reuma, M.E. en fibromyalgie. 

Volg een gratis proefles!

 

Inhoud

Onder begeleiding van onze ervaren docenten doet u oefeningen in verwarmd water die op het droge moeilijk zijn of zelf onmogelijk lijken. Alle oefeningen kunt u meedoen in uw eigen tempo. De variatie aan ontspannings-, conditie-, lenigheids- en vaardigheidsoefeningen worden tijdens iedere les afgewisseld. Dit helpt u met een goede balans tussen inspanning en ontspanning. U reactiveert uw hele lijf, u voelt zich soepeler en vitaler en het is nog lekker ontspannend ook.

Voor wie

Heeft u (chronische) klachten aan uw bewegingsapparaat of bent u wellicht aan het revalideren van een blessure of operatie? Reactiveringszwemmen biedt u dan een prettige oplossing om uw vitaliteit en herstel te versterken. Bij deelname is het raadzaam om de eventueel behandelend arts toestemming te vragen.

Informatie lessen

De lessen worden bijna wekelijks verzorgd, in totaal gemiddeld 44 keer per jaar. De duur per les is 45 a 60 minuten, afhankelijk van de locatie. U kunt maandelijks instappen in deze activiteit.

Wilt u een gratis proefles volgen? Neem dan contact met ons of via 088 - 123 99 88 of via het contactformulier rechts van deze pagina.

Kosten 2018

Bij deelname met een Careyn Kaart kunt u meedoen tegen de volgende tarieven: 

Lessen van 45 minuten kosten € 67,50 per kwartaal (€ 92,50 zonder Careyn Kaart) 
Lessen van 60 minuten kosten € 90,- per kwartaal (€ 115,- zonder Careyn Kaart)

U mag altijd eerst een gratis proefles volgen om te beleven of deze activiteit bij u past.

Diverse zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de cursussen, u kunt hier zelf bij uw zorgverzekeraar naar informeren.

Locaties & tijden

 

Plaats Locatie lesduur Starttijden
Breda Zwembad Sonsbeeck 45 min wo 11:00 uur
Brielle* Zwembad Dukdalf 60 min wo 9:30 uur
s-Gravendeel Zwembad De Wellen 60 min ma 10:30 uur
Spijkenisse Zwembad Rivierabad 45 min wo 8:45 en 9:30 uur

 
Het zwemwater is gemiddeld rond de 30 graden.

* In Brielle is het water 29 graden en daardoor minder geschikt voor mensen met fibromyalgie. 

Informatie en aanmelden

Voor meer informatie of aanmelding bereikt u ons via tel. 088 123 99 88 of vul het contactformulier in rechts van deze pagina met vermelding van uw naam en contactgegevens.

Voorwaarden

 Bekijk hier de cursusvoorwaarden

Deel deze pagina: