Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen. Lees meer
 

Pruiken aan huis

Een pruik of haarstukje kan een oplossing zijn voor mensen die te maken hebben met haarverlies of kaalheid. Het prettige van deze service is dat u thuis de pruik kunt laten aanmeten. Als u zich heeft aangemeld met uw Careyn Kaart, maakt
een medewerker van Pruiken Thuiszorg Nederland® snel een afspraak met u.

 

Meer informatie

Pruiken Thuiszorg Nederland® komt met een collectie pruiken afgestemd op uw wensen bij u aan huis. U kunt in alle rust passen en kijken welk model pruik en welke haarkleur het beste bij u past. Heeft u een keuze gemaakt dan wordt de pruik direct in model gebracht. Ook leert u met de pruik om te gaan en deze te onderhouden.

Vergoeding

Afhankelijk van het door u gekozen (aanvullende) verzekeringspakket komt u in aanmerking voor een extra vergoeding. Pruiken Thuiszorg Nederland® informeert u hier graag over en verzorgt desgewenst de hierbij horende administratie.

Voordeel met de Careyn Kaart

Bij aanschaf van een pruik of haarstukje ontvangt u een gratis pakket verzorgende producten ter waarde van € 37,-. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht. De kosten voor een pruik variëren van € 325,- t/m € 900,-.

Voor haarprothesen en ander maatwerk zijn prijzen op aanvraag te verkrijgen. Alle zorgverzekeraars kennen een basisvergoeding van ongeveer € 264,50 (kleine wijzigingen daargelaten). U heeft hiervoor een medische indicatie nodig van
de huisarts of behandelend specialist.

Heeft u nog geen Careyn Kaart, maar wilt u wél gebruik maken van deze korting? Klik dan hier

Deel deze pagina:

Deze dienst aanvragen?

Bel met Careyn Klantenservice via 088 - 123 99 88 en wij regelen het graag voor u.