Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen. Lees meer
 

Pedicure aan huis

Laat uw voeten professioneel verzorgen bij u thuis. Onze pedicures zijn gediplomeerd en vrijwel alle pedicures hebben de aantekening voor de diabetische en/of reumatische voet. Met uw Careyn Kaart krijgt u korting op de behandeling.

Meer informatie

Vrijwel alle pedicures hebben de aantekening voor de diabetische en/of reumatische voet. Sommige pedicures hebben de behandeling aangevuld met bijvoorbeeld een voetmassage, de verzorging van schimmelnagels en verdikte nagels en de behandeling van ingroeiende nagels.

De behandeling vindt plaats in een goed ingerichte salon of bij u thuis, als u dat prettig vindt of minder mobiel bent.

Basisbehandeling

  • knippen en frezen van teennagels
  • verwijderen van eelt en likdoorns
  • insmeren van de voeten
  • voorlichting over goede voetverzorging

Vanwege een parkeerbeleid in bepaalde woonwijken in de regio, kunnen de pedicures genoodzaakt zijn de gemaakte parkeerkosten door te berekenen aan de klant. Bij een reisafstand van 5 kilometer of meer (vice versa) kan een vergoeding van € 0,25 per kilometer aan de klant worden doorberekend. Wilt u de afspraak afzeggen? Dan dient u dit minimaal 24 uur van tevoren bij de pedicure te doen. Wanneer u dit nalaat, wordt de behandeling en eventuele reis- en/of parkeerkosten in rekening gebracht.

Voordeel met uw Careyn Kaart

10% korting op de behandeling. Tarieven kunnen per pedicure verschillen.

Hoe te regelen?

Neem contact op met Careyn Klantenservice via 088 - 123 99 88. We geven uw naam en telefoonnummer door aan een pedicure bij u in de buurt. De pedicure neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Heeft u nog geen Careyn Kaart, maar wilt u wél gebruik maken van deze korting? Klik dan hier

Deel deze pagina:

Deze dienst aanvragen?

Bel met Careyn Klantenservice via 088 - 123 99 88 en wij regelen het graag voor u.