Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen. Lees meer
 

Beter Horen, hoorspecialist aan huis

Gehoorverlies is de gewoonste zaak van de wereld. Iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. Dat is vervelend, maar er is gelukkig wel wat aan te doen. Daar zorgt de audicien aan huis van Beter Horen voor. Kunt u zelf niet naar de Beter Horen winkel komen? Dan komt de audicien graag bij u thuis. 

 

Beter Horen logo


Meer informatie 

Beter horen voor iedereen
Heeft u het idee dat uw gehoor niet meer is wat het geweest is? Zet u bijvoorbeeld de TV steeds harder, kunt u mensen minder goed verstaan of hoort u de bel niet meer? In dat geval is het goed eens met een audicien van Beter Horen te praten. Die test gratis uw gehoor en adviseert in heldere taal over de vele mogelijkheden die er zijn. Gewoon bij u thuis, wanneer het u uitkomt.

Gratis hoortest
Met de gratis hoortest van Beter Horen weet u binnen 20 minuten hoe het gesteld is met uw gehoor. Hoort u nog net zo goed als vroeger? Of juist minder? Onze gecertificeerde audicien vertelt het u graag. Bent u minder mobiel dan komt de audicien graag bij u thuis voor de hoortest en hij laat u verschillende mogelijkheden voor een hoortoestel of andere hulpmiddelen zien.

Een audicien van Beter Horen is vakkundig opgeleid en StAr-gecertificeerd. Aan de hand van de definitieve diagnose zal de audicien voor u het beste hoortoestel adviseren. Ook kan hij advies geven over de mogelijke vergoedingen die uw zorgverzekering voor de betreffende gehoorapparaten wil bijdragen. Samen met de audicien kunt u zodoende een gedegen keuze maken voor een hoortoestel dat perfect aansluit op uw wensen, situatie en budget. Het brede assortiment A-merken bij Beter Horen garandeert dat ook u weer van geluid kunt genieten zoals u dat wilt.

Wat betaal ik voor een hoortoestel?
De zorgverzekeraar vergoedt
een groot deel van de kosten van uw hoortoestel, u betaalt zelf een eigen bijdrage. Deze eigen bijdrage wordt mogelijk nog voor een deel of zelfs volledig vergoed als u een aanvullende zorgverzekering heeft. Op www.beterhoren.nl vindt u wat uw eigen bijdrage zal zijn voor één of twee hoortoestellen. Dat doet u door uw zorgverzekeraar te selecteren en uw eventuele aanvullende verzekering. In het overzicht ziet u dan de eigen bijdrage per hoortoestelcategorie. Beter Horen heeft contracten met alle zorgverzekeraars voor alle vijf hoortoestelcategorieën. Voor welke categorie hoortoestellen u in aanmerking komt wordt bepaald door het hoorprotocol en is afhankelijk van de hoortest en een vragenlijst die u invult.

LET OP! Afwijkende regeling bij een huisbezoek voor Zilveren Kruis verzekerden. 

Beter Horen heeft een samenwerking met Zilveren Kruis, deze is zeer positief en levert voor klanten veel extra voordeel op. Zilveren Kruis stelt wel hoge kwaliteitseisen voor de winkels. Een meting aan huis kan niet aan die voorwaarden voldoen.  

Beter horen aan huis is voor Zilveren Kruis voor nazorg en onderhoud geen probleem. Voor een nieuw hoortoestel vinden we het klantvriendelijk om voor een kennismaking aan huis te komen om de klant persoonlijke situatie in te schatten en de klant te informeren over de vergoeding. Wanneer een vergoeding gewenst is, plannen zij de klant in bij de dichtstbijzijnde winkel voor de aanschaf of de klant besluit het hoortoestel aan huis zonder vergoeding aan te schaffen.

Alleen wanneer de klant een indicatie bedlegerig heeft biedt Zilveren Kruis een vergoeding aan huis. 

Meer informatie over Beter Horen vindt u op www.beterhoren.nl 

Voordeel met de Careyn Kaart

Voordelen op vertoon van de Careyn Kaart (niet i.c.m. andere aanbiedingen):

  • Geen voorrijkosten (normaal € 30,- per huisbezoek). Bij een nieuw hoortoestel komt de audicien 4x aan huis. Totale voordeel loopt op tot € 120,-.
  • 10% korting op batterijen, zwemstukjes en gehoorbeschermers (ook in de winkels).

Ook biedt Beter Horen altijd:

  • Gratis gehoortest (dit duurt 20 minuten)
  • Gratis oriënterend voorlichtingsgesprek (dit duurt 30 minuten)
  • Gratis proefperiode (geldt bij alle hoorwinkels)
  • Gratis vijf jaar service en nazorg (inbegrepen bij hoortoestel)
  • Gratis informatieboekje 'Eén en al oor' 
  • Gratis handige online calculator om eigen bijdrage te berekenen

Aanvragen/afspraak maken 

U kunt een afspraak met de audicien aan huis van Beter Horen aanvragen door te bellen met Careyn Klantenservice via 088 - 123 99 88. Houdt uw Careyn Kaart bij de hand voor de doorberekening van de korting. 

Deel deze pagina:

Deze dienst aanvragen?

Bel met Careyn Klantenservice via 088 - 123 99 88 en wij regelen het graag voor u.

Beter Horen logo