Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen. Lees meer
 

Tapijt-, vloeren en matrasreiniging

Heeft u vlekken in het tapijt of op de meubels? Of wilt u uw tapijt of meubels gewoon een keer laten opfrissen? In samenwerking met de specialisten van Chem-Dry Kuster & De Leur kunt u uw tapijt, karpet, beklede trap of gestoffeerde meubels milieuvriendelijk laten reinigen zonder dat hier zeep en veel water aan te pas komt.

Nieuw: reiniging van harde vloeren o.a. hout, parket, vinyl en linoleum én het reinigen van matrassen.

Meer informatie

Tapijt- en meubelreiniging

Het reinigen van een tapijt gebeurt snel en doeltreffend.  Binnen twee uur is het tapijt/de vloerbedekking weer droog. Door het aanbrengen van een extra beschermlaag treedt minder snel hervervuiling op. Chem-Dry Kuster & De Leur reinigt ook gestoffeerde meubels zoals stoelen, fauteuils en bankstellen. Er geldt een garantie op de werkzaamheden.

Harde vloeren reiniging

Ondanks dat harde vloeren zoals linoleum, rubber en vinyl en parket bekend staan om hun lange levensduur, is het goed om ze ieder jaar grondig te laten reinigen en te beschermen. De oorspronkelijke kleur komt weer terug, doffe plekken behoren tot het verleden en ook krassen worden vakkundig weggewerkt. De vloer blijft mooi en is gemakkelijk te onderhouden. Voor deze service werken wij ook samen met Chem-Dry Kuster & de Leur.

Matrasreiniging

Veel mensen hebben last van een allergie voor huisstofmijt. Huisstofmijten komen voor in alle soorten stofferingen, maar vooral in matrassen. Huisstofmijt zelf is lastig te bestrijden omdat ze overal om ons heen zijn, maar de allergische reactie die ze veroorzaken is eenvoudig te verhelpen met de behandeling van Chem-Dry Kuster & de Leur.

Kijk voor meer informatie op www.schoontapijt.com

Voordeel met de Careyn Kaart

  • 10% korting
  • geen voorrijkosten
  • matrassenreiniging: Reiniging 1-pers. matras € 85,50 (normaal € 95,-), 2-pers. matras € 148,50 (normaal € 165,-) en gratis spuitbus Chem-Dry’s Dust Mite Anti Allergen voor tussentijdse behandeling van het matras.
  • gratis flacon vlekkenblusser van 150 ml t.w.v. € 6,50 bij een vrijblijvende prijsopgave

Heeft u nog geen Careyn Kaart, maar wilt u wél gebruik maken van deze korting? Klik dan hier

Deel deze pagina:

Deze dienst aanvragen?

Bel met Careyn Klantenservice via 088 - 123 99 88 en wij regelen het graag voor u.