Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen. Lees meer
 

Matrasreiniging

Laat uw matras professioneel reinigen en geef huisstofmijt geen kans. Huisstofmijten komen voor in alle soorten stofferingen, maar vooral in matrassen. Het lastig te bestrijden, omdat ze overal om ons heen zijn. Sommige mensen krijgen er een allergische reactie op. Met een behandeling van  Chem-Dry Kuster & de Leur is dit eenvoudig te verhelpen. Zo slaapt u altijd op een schoon en hygiënisch matras.

Meer informatie

Chem-Dry Kuster & de Leur controleert zorgvuldig uw matras op huisstofmijt. Door middel van een test reiniging wordt er gekeken welke behandeling nodig is. 

Acarex® test

Er kan op verzoek een Acarex® test gedaan worden. Deze test geeft precies aan waar de huisstofmijten zich bevinden. Vervolgens wordt de matras volledig en diep gereinigd met de Chem-Dry methode. Deze zorgt ervoor dat de huisstofmijt en de uitwerpselen van deze beestjes worden opgenomen. Dit resulteert in een schoon en hygiënisch matras.

Let wel: vlekken in de matras zijn vaak de moeilijkst verwijderbare vlekken, het lukt niet altijd deze te verwijderen. Periodiek behandelen wordt aanbevolen.

Voordeel met de Careyn Kaart

Met uw Careyn Kaart betaalt u voor een reiniging 1-persoons matras € 85,50 in plaats van € 95,-. Voor een 2-persoons matras betaalt u € 148,50 in plaats van € 165,-.

Daarnaast krijgt u ook nog een gratis spuitbus Chem-Dry’s
Dust Mite Anti Allergen voor tussentijdse behandeling van het matras.

U kunt de matras reiniging aanvragen door recht van deze pagina op de knop 'aanvragen' te klikken. Na aanvragen wordt er binnen 24 uur met u contact op genomen om een afspraak te maken.

Deel deze pagina:

Deze dienst aanvragen?

Bel met Careyn Klantenservice via 088 - 123 99 88 en wij regelen het graag voor u.