Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen. Lees meer
 

Maaltijden aan huis

Met maaltijden aan huis van Apetito heeft u altijd een gezonde en lekkere maaltijd op tafel. U heeft keuze uit een groot assortiment en de maaltijden worden snel bij u thuis bezorgd. Met Careyn Kaart krijgt u 10% korting op deze maaltijden.

Zie de probeeractie hieronder!

Probeeractie 

Deze probeeractie bestellen?
Bel 088 - 123 99 88

Actie Feb 2018 voorkant

Actie feb 2018 achterkant

Meer informatie 

Apetito verstrekt vriesverse en warmemaaltijden van hoge kwaliteit die voldoen aan internati­onaal erkende kwaliteits­normen. Het assorti­ment bevat bovendien vegetarische gerechten en gerechten die geschikt zijn voor de meest voorkomende diëten: diabetes, vet, natrium- en cholesterol­be­perkte maaltijden.

Apetito biedt u:

  • Ruime keuze in maaltijden, voor- en nagerechten
  • Ook dieetmaaltijden
  • Gratis klantenservice en dieetadvies
  • Eenvoudig bestellen per telefoon, e-mail, internet of via de servicechauffeurs
  • Geen contractuele verplichtingen (u hoeft dus niet wekelijks te bestellen)

Met uw Careyn Kaart ontvangt u 10% korting op uw hoofdmaaltijden. Een overzicht van de maaltijden vindt u hier. Vriesverse maaltijden bestelt u altijd per 7 stuks of meer. Warme maaltijden bestelt u per stuk. 

Apetito bezorgt uw maaltijden wekelijks vriesvers of dagelijks warm aan huis. Aan u de keuze! Kijk hier voor meer informatie over Apetito maaltijden. 

De maaltijdservice kunt u eenvoudig bestellen via de klantenservice (088 - 123 99 88) of via de servicechauffeurs van Apetito. 

Altijd een vertrouwd gezicht
Voor de maaltijdservice werkt Apetito met vaste servicechauffeurs op een route. Dit betekent dat u altijd een vertrouwd gezicht aan de deur krijgt.

Warme maaltijden 
Warme maaltijden zijn te krijgen in:
Rotterdam, Maassluis, Vlaardingen, Schiedam en Rozenburg.

De levertijden zijn tussen 10:30 en 13:00 uur (middageten) of tussen 15:30 en 17:00 uur (avondeten). Vooralsnog is de route Maassluis een ochtendroute.

Vermeld bij aanmelding altijd dat het om een warme maaltijd gaat.

De klant krijgt per 2 weken een menuplan opgestuurd en kan een keuze maken uit 7 maaltijden per dag, soep en dessert. Als klanten de bestelling eerder willen bijvoorbeeld de volgende dag, kan dit telefonisch geregeld worden. Apetito levert de warme maaltijd 7 dagen per week.

De warme maaltijd wordt geleverd vanuit een zg. Chef-Mobiel, dit is een wagen met geïntegreerde oven die de maaltijden regenereert tijdens de rit. Zo komt de maaltijd op de optimale temperatuur aan bij de klant. De maaltijdgebruiker krijgt een thermobox in bruikleen waarin de maaltijd ca. 2 uur warm gehouden kan worden. 

Voor het bezorgen van warme maaltijden werkt Apetito met de Chefmobiel. Deze auto heeft een oven aan boord, waardoor uw maaltijd bij bezorging altijd de perfecte temperatuur heeft. Ook blijven de voedingswaarden optimaal behouden.

Kijk hier voor meer informatie over Apetito maaltijden. 

Voordeel met de Careyn Kaart

  • 10% korting op een vriesverse maaltijd vanaf € 5,49. Inclusief korting is dit vanaf € 4,94 per maaltijd.
  • 10 % korting op een warme maaltijd € 8,56 inclusief korting € 7,70 per maaltijd.

Prijzen extra gerechten: soep, dessert, salade

1 extra gerecht

€ 0,85

2 extra gerechten

€ 1,65

3 extra gerechten

€ 2,40

4 extra gerechten

€ 3,10

 

Heeft u nog geen Careyn Kaart, maar wilt u wél gebruik maken van deze korting? Klik dan hier

Moeite met kauwen of slikken?

Voor mensen die problemen hebben met kauwen of slikken kan het eten van een maaltijd een hele opgave zijn. Het kan er zelfs toe leiden dat de eetlust hen vergaat. Voor dit soort situaties hebben onze koks en dietisten het assortiment winVitalis ontwikkeld. Dit assortiment:

  • Vergemakkelijkt het kouwen en slikken.
  • Bevordert de eetlust en geeft meer energie.
  • Draagt bij aan voldoende inname van energie en eiwit.

Het winVitalis assortiment bestaat uit gepureerde maaltijden in normale en kleine porties en gemalen maaltijden. De recepturen zijn zo samengesteld dat de smaak ook na het pureren nog altijd even heerlijk en herkenbaar is. Alle maaltijden worden vriesvers geleverd en kunnen eenvoudig worden bereid in zowel magnetron als oven. 

Meer informatie over het winVitalis assortiment leest u hier. 

Aanvragen

Aanvragen van maaltijden aan huis kan via klantenservice telefoonnummer 088 - 123 99 88. Klik hier voor een overzicht van de maaltijden. En kijk hier voor een overzicht van de prijzen zonder korting.

Deel deze pagina:

Deze dienst aanvragen?

Bel met Careyn Klantenservice via 088 - 123 99 88 en wij regelen het graag voor u.