Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen. Lees meer
 

Soms komt u er zelf niet uit, dan is de hulp van een professional handig

 
Soms komt u er zelf niet uit, dan is de hulp van een professional handig

Belastinghulp aan huis

Belastingformulieren invullen. Wat kunt u terug krijgen en wat niet? Waar haalt u de juiste cijfers vandaan? Ondanks dat de formulieren steeds vaker van te voren worden ingevuld door de belasting, blijft het complex. Elk jaar verandert er wel iets.

Via Careyn Kaart kunt u met korting hulp krijgen bij het invullen van uw belastingformulieren. Maar ook bij aanvraagformulieren voor huurtoeslag, zorgtoeslag of kindertoeslag. De adviseur van Rowen Advies komt bij u thuis.

Meer informatie

Bij Rowen Advies kunt u terecht voor deskundige hulp en advies bij het invullen van allerhande formulieren omtrent de Belastingdienst en/of gemeente. Een medewerker komt bij u thuis. U vult samen uw formulieren in en u krijgt gratis een kopie van de ingediende aangiften en correspondentie.

Aangifte inkomstenbelasting

Iedereen moet elk jaar een aangifte indienen bij de Belastingdienst. Voor het indienen van de aangifte wordt er in de prijsberekening geen onderscheid gemaakt tussen alleenstaanden of partners. U betaalt dezelfde prijs. Dit is inclusief een kopie van de aangifte. Van 1 februari tot 1 mei betaalt u geen voorrijkosten. Buiten deze periode bedragen de voorrijkosten € 15,-.

Soms is het noodzakelijk of handig om de belastingdienst te verzoeken om een voorlopige aanslag of een voorlopige teruggaaf van inkomstenbelasting. Ook dit kan Rowen Advies voor u verzorgen.

Aanvraag toeslagen

Het aanvragen van zorgtoeslag, huurtoeslag of kindertoeslag wordt elk jaar complexer. Ook hier kunt u bij geholpen worden.

Overige dienstverlening

Rowen Advies kan u verder nog bijstaan bij uw correspondentie met de Belastingdienst, de gemeente of andere instellingen. Maar ook als het gaat om bijvoorbeeld een overlijden van een partner. Ook dan moet er een aangifte ingediend worden bij de Belastingdienst.

Het kan soms lastig te bepalen zijn hoeveel tijd hier voor nodig is en daarom worden hier van tevoren aparte, heldere prijsafspraken over gemaakt.

Envelopservice

Stuur alles op naar Rowen Advies en zij regelen de rest.  

Voordeel met de Careyn Kaart

 Op vertoon van uw Careyn Kaart, ontvangt u de volgende kortingen:

Omschrijving Normale prijs Careyn Kaart prijs
Belastingaangifte enkele/gezamenlijke aangifte € 110,-/ € 120,- € 85,-/€ 90,-
Envelopservice enkele/gezamenlijke aangifte € 75,-/ € 85,- € 50,-/€ 60,-
Aanvragen/wijzigen van toeslagen € 60,- € 50,-
Overige dienstverlening per uur € 90,- € 75,-

 

Bovenstaande bedragen zijn inclusief BTW, voorrijkosten en een gratis kopie aangifte. Bovenstaande bedragen gelden van 1 januari 2017 t/m 31 december 2018. U dient contant geld in huis te hebben. Pinbetalingen zijn niet mogelijk.

Heeft u nog geen Careyn Kaart, maar wilt u wél gebruik maken van deze korting? Klik dan hier

Deel deze pagina:

Deze dienst aanvragen?

Bel met Careyn Klantenservice via 088 - 123 99 88 en wij regelen het graag voor u.

Anderen bekeken ook