Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen. Lees meer
 

Met hoge korting ontspannen in de mooiste sauna- en wellnessresorts

 
Met hoge korting ontspannen in de mooiste sauna- en wellnessresorts

Sauna & Wellness

Even heerlijk ontspannen in een sauna en wellnesscentrum met hoge korting. Bekijk het aanbod hieronder. 

Elysium - 30% korting

Met uw Careyn Kaart ontvangt u 30% korting bij Elysium. Met de meeste sauna’s, stoom- en zwembaden behoort dit resort tot de meest uitgebreide wellnessresorts van Nederland. Het ruime aanbod aan faciliteiten en de wereldse inrichting met de sprookjesachtige lagune, de sfeervolle Marrakeshsauna met Arabische lampen en de Byzantijnse tuin met oriëntaalse lantarens geven het gevoel alsof u een dagje op vakantie bent. 

Badkledingdag Elysium 

Heeft u zin in een dagje wellness bij Elysium maar bent u geen fan van bloot? Bezoek Elysium dan eens op badkledingdag! Bij wellnessresort Elysium is het elke maandag badkledingdag. Op onze badkledingdagen maakt u gebruik van al de sauna's, baden en andere faciliteiten in bikini, badpak of zwembroek.

Elysium is een prachtig gelegen sauna- en wellnessresort in Bleiswijk. Met uw Careyn Kaart ontvangt u 30% korting op de dagentree.

Uw entreetickets Elysium met 30% korting bestellen

U kunt de tickets met korting alleen online reserveren. U ontvangt geen korting op aankoop van tickets aan de kassa. Ga naar www.elysium.nl/careyn

Thermen Holiday - 30% korting

Met uw Careyn Kaart ontvangt u 30% korting bij Thermen Holiday. Thermen Holiday is dé perfecte plek voor dat momentje rust en ontspanning. Geniet bijvoorbeeld van de Hobbitsauna met infraroodlicht, of kijk tijdens een saunagang een mooie natuurfilm, komedie of muzikaal optreden bij de bioscoopsauna. Tussendoor kun je even bijkomen in de rustruimtes, bibliotheek en tuin of genieten van een drankje en hapje in het restaurant. Stap binnen in de wereld van Thermen Holiday en ervaar hoe heerlijk het is om even te ontsnappen aan de drukte van alledag!

Badkledingdag Thermen Holiday

Heeft u altijd al eens een bezoek willen brengen aan Thermen Holiday, maar bent u (nog) geen fan van bloot? Geen probleem! Thermen Holiday organiseert een groot aantal badkledingdagen waarop het dragen van badkleding verplicht is. Iedere dinsdag, iedere 2e en laatste zaterdag en iedere eerste zondag van de maand is het badkledingdag voor dames en heren. Op deze badkledingdagen is het dragen van badkleding in het gehele complex verplicht. 

Uw entreetickets Thermen Holiday met 30% korting bestellen

U kunt de tickets met korting alleen online reserveren. U ontvangt geen korting op aankoop van tickets aan de kassa. Ga naar www.thermenholiday.nl/careyn

Zwaluwhoeve - 30% korting

Met uw Careyn Kaart ontvangt u 30% korting bij de Zwaluwhoeve. Ontspanning, luxe en gezelligheid. Het is de Zwaluwhoeve op het lijf geschreven. U kunt hier uiteraard terecht voor verschillende sauna’s en andere wellnessfaciliteiten maar ook voor een heerlijke beautybehandeling of ontspannende massage. De 50.000 m2 tuin is een verademing om door te lopen, de prachtige natuur in combinatie met de fijne baden, het aangelegde strand en de nieuwe boomgaard met 3 barrelsauna’s zijn de perfecte ingrediënten voor een geslaagd dagje Wellness.

Badkledingdag Zwaluwhoeve

Gaat u liever in badkleding de sauna’s, baden en andere wellnessfaciliteiten? Dat kan! Kijk voor alle badkledingdagen op https://www.zwaluwhoeve.nl/info/badkledingdagen/

Uw entreetickets Zwaluwhoeve met 30% korting bestellen

U kunt de tickets met korting alleen online reserveren. U ontvangt geen korting op aankoop van tickets aan de kassa. Ga naar www.zwaluwhoeve.nl/careyn

SpaPuur - 30% korting

Met uw Careyn Kaart ontvangt u 30% korting bij SpaPuur. 

Welkom bij SpaPuur! Kom voor pure ontspanning naar ons Brabantse wellnessresort waar gastvrijheid en genieten centraal staan.

Ontdek de diverse sauna’s en beleef in de grootste Kelo opgietsauna van Brabant een ware opgietsensatie. Zwem in het mooie zwembad een rondje van binnen naar buiten en ontspan in de whirlpool, het stoom- en zoutwaterbad. Rust vervolgens uit in de comfortabele ligstoelen terwijl u uitkijkt over de mooie tuin en laat onze kok uw smaakpapillen verwennen met heerlijke lekkernijen en verfrissende drankjes!

Badkledingdag SpaPuur

Gaat u liever in badkleding de sauna’s, baden en andere wellnessfaciliteiten in? Dat kan! Iedere dinsdag, eerste en laatste zondag van de maand is het badkledingdag bij SpaPuur.

Uw entreetickets SpaPuur met 30% korting bestellen

U kunt de tickets met korting alleen online reserveren. U ontvangt geen korting op aankoop van tickets aan de kassa. Ga naar www.spapuur.nl/careyn

Wellnessresort Goes - 50% korting

Wellness Goes is een exclusief sauna- en beautyresort gelegen in het hart van Zeeland, Goes. De gezonde Zeeuwse lucht, de luxe saunafaciliteiten en de fantastische locatie in de stad van de Bevelanden maken dit een bijzondere plek. 

Kaartjes met korting bestellen

Met uw Careyn Kaart ontvang u 50% korting op de entree van Wellnessresort Goes. Via de Careyn Ticketshop kunt u de kaarten bestellen met korting en meer informatie en voorwaarden lezen. Log in met uw gegevens voor de kortingscode van de Careyn TicketshopLet op! Alleen met deze kortingscode kunt u de entreetickets met korting afrekenen in de Ticketshop.

Wellnessresort Roosendaal - 50% korting

Wellness Roosendaal, naast Fashion Outlet Rosada, is een verrassend luxe beauty- en wellness resort. Maak je hoofd leeg in één van de vele sauna’s, geniet van een massage of beautybehandeling, of kom tot rust in één van de baden.

Kaartjes met korting bestellen

Met uw Careyn Kaart ontvang u 50% korting op de entree van Wellnessresort Roosendaal. Via de Careyn Ticketshop kunt u de kaarten bestellen met korting en meer informatie en voorwaarden lezen. Log in met uw gegevens voor de kortingscode van de Careyn TicketshopLet op! Alleen met deze kortingscode kunt u de entreetickets met korting afrekenen in de Ticketshop. 

Wellnessresort Helmond - 2e persoon gratis

Wellness Helmond is een verrassend mooi beauty- en wellnessresort gelegen in de nieuwste wijk van Helmond, dichtbij Eindhoven. 

Kaartjes met korting bestellen

Met uw Careyn Kaart heeft de 2e persoon gratis toegang tot Wellnessresort Helmond. Via de Careyn Ticketshop kunt u de kaarten bestellen met korting en meer informatie en voorwaarden lezen. Log in met uw gegevens voor de kortingscode van de Careyn TicketshopLet op! Alleen met deze kortingscode kunt u de entreetickets met korting afrekenen in de Ticketshop. 

Wellnessboot Mill - 50% korting

De Wellnessboot Mill is 40 meter lang, telt 4 verdiepingen en beschikt over diverse exclusieve sauna- en wellnessfaciliteiten die je bezoek aan de Wellnessboot tot een bijzondere wellnesservaring maken.

Kaartjes met korting bestellen

Met uw Careyn Kaart ontvangt u 50% korting bij Wellnessboot Mill. Via de Careyn Ticketshop kunt u de kaarten bestellen met korting en meer informatie en voorwaarden lezen. Log in met uw gegevens voor de kortingscode van de Careyn TicketshopLet op! Alleen met deze kortingscode kunt u de entreetickets met korting afrekenen in de Ticketshop. 

Wellnessresort Leiden - 2e persoon gratis

Wellnessresort Leiden is een luxe beauty- en wellness resort gevestigd op de 11e en 12e verdieping van het Level gebouw in Leiden. 

Kaartjes met korting bestellen

Met uw Careyn Kaart heeft de 2e persoon gratis toegang bij Wellnessresort Leiden. Via de Careyn Ticketshop kunt u de kaarten bestellen met korting.
Log in met uw gegevens voor de kortingscode van de Careyn TicketshopLet op! Alleen met deze kortingscode kunt u de entreetickets met korting afrekenen in de Ticketshop. 

Sauna Cleopatra - 2e persoon gratis

Sauna Cleopatra is een nieuw kleinschalig sauna en wellness complex (max. 50 personen) in Oude-Tonge op het eiland Goeree Overflakkee. Op vertoon van uw Careyn Kaart aan de balie kunt u met z'n tweëen gebruikmaken van de sauna voor de prijs van één persoon. Voor meer informatie kijkt u hier.

Deel deze pagina: