Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen. Lees meer
 

Baby- en kindergebaren

Leuk, volg een cursus of workshop babygebaren! Kleine kinderen willen graag van alles vertellen. Praten lukt nog niet, maar gebarentaal wél! De motoriek van de handjes is al vanaf 6 maanden ontwikkeld, terwijl de fijne motoriek, waar het praten onder valt, pas veel later komt. Door als ouder/verzorger de gesproken taal te ondersteunen met gebaren geeft u een kind als baby al de mogelijkheid met u te communiceren. Handig, én leuk!

Kennismakingsworkshop

Kom kennis maken met babygebaren. In 1,5 uur leert u de basisbeginselen rondom het communiceren met gebaren. Op interactieve manier behandelen we theorie en praktijk. Filmpjes, ervaringsverhalen en voorbeelden maken duidelijk hoe u thuis babygebaren kunt inzetten in de communicatie met uw kind. Daarnaast oefenen we 25 gebaren zodat u ook daadwerkelijk direct thuis aan de slag kunt. We sluiten af met een leuke babygebaren-activiteit. Na afloop van de workshop heeft u genoeg kennis om met babygebaren te gaan starten.

De workshop is bedoeld voor iedereen die interesse heeft om met babygebaren aan de slag te gaan. (Groot) ouders, verzorgers, familieleden en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. Het is niet nodig om uw kind mee te nemen naar de cursus.

3-delige cursus Babygebaren

Wilt u meer diepgang en een stevige basis om met babygebaren aan de slag te gaan? Doe dan mee aan de 3-delige cursus. In drie bijeenkomsten van 1,5 uur leert u minimaal 50 gebaren én oefenen we diverse activiteiten met gebaren. Denk hierbij aan liedjes zingen, spelletjes doen en voorlezen. Uiteraard komt ook de theorie aan bod en geven we handige tips om de geleerde gebaren goed in te kunnen zetten.

De 3-delige cursus is bedoeld voor iedereen die behoefte heeft aan een stevige babygebaren-basis. (Groot) ouders, verzorgers, familieleden en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. Het is niet nodig om uw kind mee te nemen naar de cursus.

Voordeel met de Careyn Kaart

  • 20% korting op de kennismakingsworkshop. Dit wordt dan €12,- in plaats van €15,-
  • € 10,- korting op de 3-delige cursus (dit wordt dan € 60,- i.p.v. € 70,-) plus een startpakket t.w.v. € 14,95!

Locaties

Diverse in Nederland. O.a. Utrecht, Zoetermeer, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Zevenbergen. 

Meer informatie

Baby- en kindergebaar
info@babygebaar.nl

Website: 
www.babygebaar.nl

Deel deze pagina: