Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen. Lees meer
 

Reanimatie & AED

Een hartstilstand, dat kan overal gebeuren, op werk, thuis of buiten op straat. In de cursus reanimatie leert u acuut te handelen in het geval van een hartstilstand, hartaanval of beroerte. Ook komt het gebruik van een AED apparaat aan bod. 

U kunt een leven redden!

 

Meer informatie

De cursus 'Reanimatie bij Volwassenen' bestaat uit een 2 tot 3 uur durende e-learning en een 2,5 uur durende praktijksessie.

Online theorie

Met de online theorie leert u meer over acuut levensreddend handelen bij volwassenen, bijvoorbeeld in het geval van een hartaanval. U leert volwassenen reanimeren, een AED gebruiken en wat te doen bij een verstikking of een verslikking. De e-learning duurt gemiddeld 2 of 3 uur.


De praktijkles
Wanneer u de online theorie hebt afgerond en de eindtoets hebt gemaakt, oefent u tijdens de praktijksessie zelf reanimatie, het gebruik van de AED en hoe om te gaan met een bewusteloos slachtoffer in een noodsituatie. De praktijksessie duurt 2,5 uur. Het slagingspercentage ligt op 99%.


Deze onderwerpen komen aan bod tijdens de cursus
AED bedienen
Aflossen bij reanimatie
Belangrijke stappen
Bloedingen
Brandwonden
Mondinspectie
Reanimatie volwassene
Shock
Stikken
Verslikken
Vitale functies
Wonddrukverband
Wondsnelverband


Certificaat
Heeft u de cursus 'Reanimatie bij Volwassenen' met een positief resultaat afgerond? Dan ontvangt u een digitaal certificaat erkend door het Nederlandse Rode Kruis.

Cursustarief 2018 

Met uw Careyn Kaart betaalt u € 53,95 in plaats van € 59,95

Aanmelden

 

Heeft u nog geen Careyn Kaart, maar wilt u wél gebruik maken van deze korting? Klik dan hier

Heeft u nog geen inlogcodes, maar wel de Careyn Kaart? Klik dan hier 


W
ilt u meedoen met meerdere personen die op hetzelfde woonadres leven? Neem dan contact op met ons via tel. 088 - 123 99 88 of per e-mail via  careynplus@careyn.nl

Voorwaarden

Voor deze cursus gelden de voorwaarden van Livis

Deel deze pagina: