Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen. Lees meer
 

Mantelzorgers Compleet

Als mantelzorger zorgt u voor een dierbare. Dit is natuurlijk dankbaar werk, maar soms kan het ook heel pittig zijn. Van persoonlijke verzorging tot medicijngebruik en praktische zaken zoals vergoedingen komen dan al snel aan bod. Onze cursussen geven u als mantelzorger een steuntje in de rug.

U volgt deze online cursus via onze samenwerkingspartner Livis. Deze e-learning ‘Zorg voor wie je lief is’ is speciaal samengesteld voor mantelzorgers. 

Met uw Careyn Kaart krijgt u korting op het cursustarief.

  • Online cursus
  • Duurt 4 a 5 uur, maar mag in eigen tempo
  • Geschikt voor desktop, laptop, tablet en telefoon

 

Onderwerpen in deze cursus

Medicijngebruik
In deze module leert u meer over over medicijnen zoals oogdruppels, tabletten en sprays en over medicijngebruik bij een ander toedienen.

Mobiliteit
In deze module leert u meer over hoe u veilig en gezond kunt werken. Er wordt aandacht besteed aan veilig tillen. U leert hoe u als hulpverlener iemand kan verplaatsen zonder dat u zelf overbelast raakt.

Persoonlijke verzorging
In deze module leert u meer over de veelvoorkomende zorgtaken rondom de persoonlijke verzorging van iemand anders. U leert bijvoorbeeld de ander wassen, aan- en uitkleden en helpen bij het douchen.

Vergoedingen
In deze module leert u meer over financiering van zorg en vergoeding van hulpmiddelen, zodat de drempel met betrekking tot het aanvragen van vergoedingen verlaagd wordt. Voordat u zorg biedt, weet u met welke financiële gevolgen u te maken (kunt) krijgen en waar u aanspraak op kunt maken.

Voeding & Vocht
In deze module leert u meer over het belang van de juiste voeding en genoeg drinken. Er wordt aandacht besteed aan de oorzaken en gevolgen van te veel en te weinig eten en drinken. U weet na het volgen van deze module welke hulp u kunt bieden en welke specialisten u om hulp kunt vragen.

Cursustarief 2018

Met uw Careyn Kaart doet u mee voor € 39,95 in plaats van € 49,95.

Aanmelden

 

Heeft u nog geen Careyn Kaart, maar wilt u wél gebruik maken van deze korting? Klik dan hier

Heeft u nog geen inlogcodes, maar wel de Careyn Kaart? Klik dan hier 

Voorwaarden

Voor deze cursus gelden de voorwaarden van Livis

Deel deze pagina: