Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen. Lees meer
 

EHBO voor volwassenen

Ongelukken gebeuren overal. Het is een geruststelling om te weten welke eerste hulp u kunt verlenen in zo'n situatie. De cursus EHBO voor volwassenen bereidt u voor op kleine en grote ongelukken, zoals brandwonden, bloedingen, bewusteloosheid, verslikken, koorts, beroerte, botbreuken en nog veel meer. 

Help bij kleine en grote ongelukken

 

Meer informatie

De cursus 'EHBO aan Volwassenen' bestaat uit een 4 tot 6 uur durende e-learning en een 4 uur durende praktijksessie.

Online theorie
De online theorie volg je thuis online in je eigen tijd, achter je computer of met je tablet op de bank. Tijdens de e-learning komen alle onderstaande onderwerpen aan bod, waaronder gebruik van een AED en het behandelen van de meest voorkomende letsels in en om het huis. De e-learning duurt gemiddeld 4 a 6 uur.

De praktijkles
Heb je de e-learning afgerond? Dan mag je deelnemen aan de praktijksessie. Tijdens de praktijksessie bij jou in de buurt leer je reanimeren, een AED gebruiken, verband aanleggen en te handelen bij een verstikking, een verslikking of bewusteloosheid. Het slagingspercentage ligt op 99%.

De EHBO praktijksessies zijn op meer dan 200 locaties door heel Nederland te volgen. Bij de aankoop van een cursus heb je zelf de keuze om wel of niet direct een locatie voor de praktijksessie te selecteren. Je kan onder andere in de buurt van Utrecht, Rotterdam en Amsterdam een cursus volgen. Kijk hier voor een overzicht van de EHBO locaties.

Deze onderwerpen komen aan bod tijdens de cursus

EHBO volwassenen inhoud cursus


Certificaat
Wanneer je de cursus 'EHBO voor Volwassenen' met een positief resultaat hebt afgerond, ontvang je een digitaal certificaat erkend door het Nederlandse Rode Kruis.

Cursustarief 2018 

Met uw Careyn Kaart betaalt u € 85,- in plaats van € 99,95.

Aanmelden

 

Heeft u nog geen Careyn Kaart, maar wilt u wél gebruik maken van deze korting? Klik dan hier

Heeft u nog geen inlogcodes, maar wel de Careyn Kaart? Klik dan hier 


Wilt u meedoen met meerdere personen die op hetzelfde woonadres leven? Neem dan contact op met ons via tel. 088 - 123 99 88 of per e-mail via  careynplus@careyn.nl 

Voorwaarden

Voor deze cursus gelden de voorwaarden van Livis

Deel deze pagina: