Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen. Lees meer
 

Careyn stopt met Feeling Good Tour

Afgelopen 4 jaar heeft u als abonnee van CareynPlus de “Feeling Good Tour” van Ger Vos kunnen bijwonen, een fantastische belevenis waar u ongetwijfeld van genoten heeft.

Tot onze spijt moeten wij u melden dat u zich bij Careyn niet meer kunt inschrijven voor de Feeling Good Tour van societyzanger Ger Vos. Wegens een beperking van middelen is CareynPlus helaas niet meer in staat dit evenement te organiseren. Maar de Feeling Good Tour gaat gewoon door! 

Ger Vos heeft moeten besluiten het dit jaar anders te gaan regelen en stelt zijn sponsoren in de gelegenheid om eenzame ouderen uit te nodigen. Daarnaast zal Ger Vos Music Productions haar uiterste best doen om u als trouwe fan de mogelijkheid te bieden de Feeling Good Tour te bezoeken. Zoals u zult begrijpen, komt dit bericht voor Ger Vos Music Productions ook onverwachts, maar wordt er alles in het werk gesteld voor zijn trouwe schare fans.

U kunt uw belangstelling alsnog aangeven via de website van Ger Vos Music Productions www.gervos.com. U vindt hier het  e-mailadres van de Personal Assistant van Ger Vos. Stuurt u een mailtje met uw verzoek en dan zullen zij hun uiterste best doen om u alsnog te plaatsen voor dit evenement. Wel wijzen wij u erop dat u vervoer naar het Nieuwe Luxor zelf dient te regelen.

Met vriendelijke groet, mede namens Ger Vos en zijn team,

CareynPlus

 

Deel deze pagina: